Самоізоляція з-за спалаху коронавіруса виявилася не найнуднішим періодом у житті британця Джона Брейшоу з міста Хекмондвик, Західний Йоркшир. Чоловік вирішив зайнятися садівництвом, а в результаті випадково викопав Ford Popular 103e сірого кольору, випущений в період з 1953 по 1959 рік. Дивна знахідка, особливо якщо врахувати, що автомобілі під землею не так вже й часто знаходять. На диво, від автомобілі ще залишилися деталі.

Ford Popular 103e, autocentre

На жаль, до цих пір невідомо, чому цей автомобіль закопали. Що найдивніше, авто з такими номерами ніколи не було зареєстровано. Це наштовхнуло його на думку, що сірий Popular 103e міг належати якомусь співробітника секретної служби.

Що стосується авто - це універсал, що випускався Ford UK в Англії з 1953 по 1962 роки. На момент запуску це був найдешевший автомобіль у Великобританії. Правда, цей екземпляр тепер нічого не варто, так як відновити його навряд чи вийде. У підсумку, питань залишилося набагато більше, ніж відповідей.

Ford Popular 103e, autocentre

Популярні новини зараз
Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.