Команда розробників з Facebook тестують експериментальну версію нового месенджера Kit для Apple Watch. Додаток дозволить контактувати з користувачами Facebook за допомогою одного натискання на розумних годинах. Додаток дозволить уникнути зайвого контакту зі смартфонів, і на сьогоднішній день це серйозна причина скористатися цим розширенням.

Apple Watch, фото: iphones
Apple Watch, фото: iphones

Повна назва месенджера Keep in touch (підтримуй зв'язок). Додаток безкоштовний і дозволяє користувачеві після запуску вибрати важливі контакти з Messenger, яким після потрібно підтримувати Зв'язки з допомогою Kit.

Однак, годинник можуть відправляти повідомлення, який вже заготовлені. Наприклад, можна відправити “Так”, “Ні”, “Добре”, “Передзвони мені”, і так далі. У будь-якому випадку, їх можна кастомизировать, так що для користувачів є величезний вибір.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.