Додаток TikTok використовує небезпечний HTTP для завантаження медіа-контенту. Як і всі додатки для соціальних мереж з великою базою користувачів, TikTok використовує мережі доставки контенту (CDN) для географічного розподілу своїх масивних даних.

CDN TikTok вибирає для передачі відео і інших мультимедійних даних по HTTP. Хоча це підвищує продуктивність передачі даних, це ставить під загрозу конфіденційність користувачів. HTTP-трафік може бути легко відстежений і навіть змінено зловмисниками. Іншими словами, хакери можуть отримати доступ до даних чужих акаунтів, причому без їх відома, а також відправляти відео.

Експерти також пояснили, як зловмисник може змінювати відео, опубліковане користувачів на інше, а також видаляти і додавати нові. Власникам додаток доведеться прокоментувати ситуацію.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.