Мобільні додатки Viber, Chrome і YouTube стали найпопулярнішими серед українських користувачів, які використовують мобільну операційну систему Android від компанії Google за підсумками березня. Втім, нічого дивного, адже месенджери користуються величезною популярністю, особливо в умовах самоізоляції і карантину, який запроваджено у більшості країн на сьогоднішній день.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Про це йдеться в дослідженні українського представництва міжнародної консалтингової компанії Kantar. Зокрема, месенджер Viber охопив 97,9% користувачів операційної системи Android від компанії Google в Україні, інтернет-браузер Chrome - 96,4%, додаток для перегляду відео YouTube - 96%. Дивно, але YouTube навіть на мобільних платформах користується величезною популярністю, і це при тому, що більшість користувачів сидять вдома. Через деякий час з'явиться топ популярних додатків за квітень, і ми будемо з нетерпінням його чекати.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.