Ігрової консолі Nintendo Switch всього три роки. Минулого літа японський гігант випустив оновлену версію, яка стала дійсно автономною, а також кілька більш продуктивною. Проте, компанія вирішила не зупинятися і на цьому, так що на ринку варто очікувати появи нових консолей від корпорації.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Як повідомляється, в коді свіжого оновлення, яке принесло консолей Nintendo довгоочікувані функції, виявилося згадування якогось пристрою з ідентифікатором nx-abcd. В Nintendo подібні ідентифікатори характеризує форм-фактор пристрою, і nx-abcd - абсолютно новий.

тобто це буде виключно домашня приставка Nintendo, причому, можливо, дуже дешева. Втім, непогана ціна за відсутність автономності і компактності. Далеко не кожен хоче возитися з приставкою в рюкзаку, так що можливість заощадити для деяких користувачів буде тільки в радість. Правда, про ціни і характеристики говорити поки рано.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.