До кінця березня 2021 компанія Sony справить 5-6 мільйонів консолей PlayStation 5. Це менше стартовий тираж PS4, який склав 7,5 мільйона пристроїв. Втім, це тільки початок.

Фото Sony.com
Фото Sony.com

На жаль, причиною цього стала пандемія, так що затримок не уникнути. Нагадаємо, що компанія представила новий контролер для PS5, і анонс був зроблений поспіхом, щоб уникнути подальших витоків з приводу самої консолі.

Однак коронавірус не вплинув на плани по випуску консолі нового покоління. Таким чином PlayStation 5 повинна вийти у кінці цього року в усіх ключових регіонах, а її виробництво почнеться в червні. Деякі розробники вважають, що стартова вартість PS5 складе 499-549 доларів, що негативно вплине на її популярність і кількість покупок.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Це пов'язано з високим попитом на дорогі комплектуючі, так як консоль розуміє комфорт від відеоігор на новий рівень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.