Facebook продовжує боротися з дезінформацією про коронавирусе. Тепер компанія буде стежити за тим, хто лайкает і коментує фейкові новини про вірус, і попереджати їх про це в новинній стрічці, щоб не створювати ланцюжок дезінформації і далі.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Згідно з Facebook, ці повідомлення будуть сповіщати користувачів, що та чи інша інформація про коронавірус є фейком. Повідомляється, що серед контенту будуть міфи і помилкова інформація, яку ВООЗ визнала помилкової або невірною. Таким чином, компанія буде боротися з фейковими новинами, за типом тих, в який описувалося що 5G-мережа розносить вирусі, або просто слабшають імунітет людей.

99-річний ветеран переміг коронавірус, скріншот: YouTube
99-річний ветеран переміг коронавірус, скріншот: YouTube

Соцмережа повідомляє, що подібні методи працюють в 95% випадків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.