До Всесвітнього дня мистецтва Google Arts & Culture запустила нову колекцію Family Fun with Arts & Culture, яка допоможе по-новому дізнатися про мистецтво, тварин, науці, космосі, книгах і музиці в період карантину, коли мільйони людей сидять вдома. Враховуючи, що подорожувати зараз неможливо, а певний людей просто тягне в нові місця, список цікавих місць у колекції Google точно допоможе скоротати час.

Воскресіння Лазаря. Картина ван Гога
Воскресіння Лазаря. Картина ван Гога. 1890. Музей Вінсента Ван Гога

Можна дізнатися, що знаходиться всередині чорної діри, прогулятися з гігантом Юрського періоду у віртуальній реальності або навіть практикувати магію Гаррі Поттера. А для самих маленьких, можна поспостерігати за цікавим пінгвіном у віртуальній екскурсії по музейним галереях. Цих розваг точно вистачить на кілька вечорів пребівания будинку під час карантину.

Колекція музею, скріншот: YouTube
Колекція музею, скріншот: YouTube

35 культурних установ, у тому числі Фонд Атасс (ОАЕ), Музей сучасного мистецтва в Буенос-Айресі (Аргентина), Palazzo Monti (Італія), Єльський центр британського мистецтва (США), представили понад 100 різних онлайн-виставок з більш ніж 18 000 нових художніх творів , артефактів та історій. Колекція Nakamura Keith Haring в Японії – єдиний в світі музей, ексклюзивно представляє твори Кита Харінга. Цього більш ніж достатньо звичайному користувачеві мережі, щоб доторкнутися до мистецтва, і бути з ним ближче. Деякі з робіт дійсно захоплюють дух.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.