Ігрові магазини роблять багато, щоб люди залишалися вдома і грали у відеоігри, а не гуляли на вулиці за час карантину. Нещодавно ми писали про те, що Sony безкоштовно роздає легендарну серію ігор Uncharted і Journey (які ви можете ще встигнути завантажити до 5 травня).

Тепер до марафону щедрості приєднався магазин Epic Games. У магазині компанії Epic Games до 23 квітня можна безкоштовно забрати стандартне видання вибухового бойовика у відкритому світі Just Cause 4 і стильну пригодницьку гру в декораціях Італії 1970-х років Wheels of Aurelia.

Тому любителі комп'ютерних ігор можуть відмінно провести карантинний Великдень.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

До речі, компанія регулярно роздає безкоштовно досить популярні серії ігор намагаючись конкурувати з Steam і залучити до себе нових користувачів.

Окремо варто згадати, що відривна Just Cause 4 напевно сподобається любителям серії Grand Theft Auto. Правда, кульгає сюжет. Але основний упор франшизи робиться на руйноване оточення і велику кількість озброєння і транспортних засобів.

Сюжет четвертої частини мало чим дивує - Ріко просто прибуває на острів, де йому в черговий раз потрібно усунути небезпечних супротивників. Головним антагоністом виступає Габріела Моралес - лідер угруповання "Чорна рука". Судячи з трейлерів, він знайомий з Ріко, і їх відносини будуть розвиватися протягом гри.

Just Cause 4 незалежний агент Ріко Родрігес висаджується на Соліс, щоб будь-якою ціною з'ясувати правду про своє минуле. Ну а до 23 квітня це можна зробити ще й безкоштовно.

Якщо вам не по душі пригоди Ріко з Just Cause 4, ви можете почитати про 5 кращих онлайн іграх, які допоможуть весело пережити карантин.