Нові самозарядні автобуси Volvo з гібридною силовою установкою, модельний ряд S-Сһагде були модернізовані і тепер можуть їздити виключно на електротязі на більш високих швидкостях і покривати великі відстані, ніж раніше.

База електроавтобуса Volvo

У теорії, це дозволяє автобусам з нульовим кількістю викидів шкідливих речовин долати великі відстані, і робити це помітно швидше.

Для нового модельного ряду Volvo S-Charge електропривод може використовуватися на швидкостях до 50 км/год, порівняно з попередніми 20 км/год. залежно від клімату і топографії, Volvo S-Charge може долати на електротязі лише до 1 тис. км за один раз.

Також відомо, що автобус зможе перемикатися на електротягу в певних місцях. Це особливо зручно у випадку, якщо в місті автобус буде працювати на електротязі, що дозволить зменшити кількість викидів в місті, і повітря в його межах стане помітно чистіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.иа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.