В популярний шутер Fortnite додали нових персонажів. В цей раз радіють фанати коміксів Marvel – у грі з'явилася команда X-Force.

Про це 17 квітня повідомлялося в ролику на YouTube-каналі гри.

Раніше творці Fortnite вже додали в гру Дедпула, який викликав справжній захват фанатів.

Нині ж у внутрішньоігровому магазині геймери можуть придбати унікальні образи Кейбла, Доміно і Псайлок. Розробники похвалилися, що герої складуть компанію Дедпулу, який раніше з'явився в Fortnite.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Дедпул став одним з центральних персонажів Fortnite під час запуску другого сезону. Любителі Fortnite при певних умовах можуть отримати костюм цього персонажа і допомогти йому у виконанні різних завдань.

Якщо вам подобається мережевий шутер, то обов'язково почитай про Fortnite mobile: що з себе представляє епік гра нового покоління?

Також у вас є можливість безкоштовно завантажити в магазині Epic Games цікавий і оригінальний шутер Just Cause 4 а також Wheels of Aurelia.

А якщо ви любите збирати речі своїми руками - вам явно сподобається як користувач мережі зібрав Nintendo Switch "з нуля" - економія в три рази.