Популярний онлайн-шутер CS:GO не перестає дивувати і продовжує бити рекорди. Цього разу CS:GO поставив рекорд по онлайну в умовах масових карантинів. Як показують дані порталу SteamDB, ввечері п'ятниці 17 квітня в онлайн-шутері CS:GO одночасно перебувало понад 1,3 млн осіб. Це стало новим історичним рекордом відвідуваності гри.

Примітно, що CS:GO регулярно б'є свої ж рекорди вже з початку року. Наприклад, 12 січня в CS:GO одночасно "рубилося" понад 822 тис. користувачів - на той час це був найкращий показник з квітня 2016 року. Тоді піковий онлайн досяг 850 тисяч осіб. Але CS:GO не зупинився на цих показниках і за кілька місяців шутер істотно поліпшив свої показники.

Показники CS:GO вже давно намагаються наздогнати інші шутери, але поки ніхто не може підійти до таких масових показників. Наприклад, CS:GO обходить за показником пікового онлайну інший популярний проект Valve — Dota 2. Але у Dota 2 максимальний показник в квітні - 798 тисяч, а вже в березні Dota 2 вдалося подолати планку в 1 млн користувачів.

До речі, 17 квітня в офіційному Twitter CS:GO був заявлений ряд змін в грі: тестуються арени розминки 1 на 1, які замінюють поточну розминку. Також додана нова настройка "Показати приціл гравця", яка дозволяє вам бачити (і використовувати) приціл гравця.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Можете помилуватися новою лімітованої версією консолі Xbox, яка присвячена Cyberpunk 2077 - зловісний дизайн не дасть заснути навіть вночі.

А також, якщо ви пропустили, персонажі Marvel увірвалися в Fortnite - нові скіни вже доступні.