Компанія Google тестує свою власну кредитну карту під брендом Google, яка допоможе клієнтам здійснювати і відстежувати покупки, зроблені в Інтернеті і в магазинах.

Google дебетова карта, gizchina

Передбачається, що цей проект стане новим центральним елементом існуючої системи Google Pay, яка в даний час здійснює платежі тільки через Інтернет і в одноранговій мережі, додавши фізичну дебетову карту, яка може використовуватися для більш широкого кола покупок. Використання фізичних карт дозволить Google бути більш корисним у відстеженні платежів і покупок, а також дасть компанії цінну інформацію про витратах споживачів.

На відміну від власної Apple Card Apple, яка являє собою повноцінну кредитну карту, проект Google вважається дебетовою карткою з такими партнерами, як Citi і Стенфордський федеральний кредитний союз (сама картка є карткою Visa, хоча Google може розширити її до і інших платіжні системи, таких як Mastercard.) Але, як і Apple Card, дебетова карта Google призначена для роботи в якості фізичної карти і цифрової карти з функцією “натисни і плати” в телефоні і пропонує окремий номер віртуальної карти. для використання з інтернет-магазинами. Чекати карту доведеться ще кілька місяців.

Google, фото Pxhere
Google, фото Pxhere

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.