Не тільки Android і iOS "підглядають" один в одного різні функції, але і Windows і macOS. Відомо, що Microsoft вирішила впровадити одну з крутих функцій MacOS в Windows 10, так що користувачам варто чекати нових функцій у популярної ОС.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Windows 10 вже є вбудований пошук, який розташований у меню “Пуск”. Його цілком досить для більшості пересічних користувачів, але для просунутих “юзерів” можливостей цієї стандартної функції недостатньо. У ній немає підтримки плагінів і багатьох інших потрібних їм опцій. Однак, незабаром це зміниться.

Передбачається, що новий інструмент Windows 10 стане певною альтернативою популярному додатком Alfred для macOS, який в свою чергу є просунутою версією стандартного Spotligh. Сервіс зможе проникати в саму глуюь ОС, що в теорії, дасть більше гнучкості налаштування ОС, а користувачі зможуть налаштовувати і змінювати кожен гвинтик у Windows 10. Коли оновлення з'явиться на комп'ютерах - невідомо.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.