Blink Charging є одним з лідерів в області зарядки електромобілів. Тепер компанія випустила унікальний портативний зарядний двигун, який зможе підживити електрокар у разі необхідності. Однак, сам же акумулятор працює на бензині, що викликає здивування не тільки у користувачів мережі.

Blink Charging, gizchina

Продажу електромобілів буксують через невеликого запасу ходу на одній зарядці і дефіциту зарядних станцій на вулицях міст і на трасах. До того ж, запас автономності все ще змушує бажати кращого, але компанія Blink знайшла вихід із ситуації - зарядний акумулятор на бензині.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

В компанії не вказують розміри зарядного пристрою, але воно автономно і сумісно з усіма електромобілями, незалежно від виробника, забезпечуючи заряд до 9,6 кВт.ч.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Blink вважає, що зарядний пристрій ідеально підійде для компаній, що надають допомогу на дорогах, і для особистого використання. До речі, такий генератор продається за ціною в 6 500 доларів, так що дешевим його назвати не вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.