Через кілька місяців у геймерів буде дві консолі на вибір. Це буде Sony PlayStation 5 або Microsoft Xbox Series X. У той час як деякі вже визначилися з вибором консолей. Колишній директор з маркетингу Microsoft Xbox Альберт Пенелло (Albert Penello) висловив деякі думки про контролері Sony PS5 DualSense.

Колишній директор PS5

За словами Пенелло, який 17 років був директором з маркетингу Xbox, контролер PS5 DualSense виглядає цілком непогано. Однак він очікував, що Sony зробить більше.

Пенело відзначив головні недоліки контролера. Приміром, далеко не всі руки він підійде з-за характерного дизайну.

За словами Sony, контролер PS4 сумісний з PS5. Однак це не означає, що контролер PS5 також буде сумісний з PS4. Sony не підтвердила більш детальну інформацію про PS5 та його контролер DualSense. На даний момент у нас немає інформації про ціну, розкладі, підтримки ігор і так далі. Однак у нас є повна специфікація обладнання для Sony PS5 і Xbox Series X.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.