Стало відомо, що GTA 6 знаходиться в розробці, і гра стане наступним великим виробництвом від Rockstar Games. Втім, не секрет, що компанія переживає важкий час, і причиною тому не тільки коронавірус і пандемія.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Компанія Rockstar Games повідомила, що їх наступний великий проект знаходиться в стадії розробки. І в “такому великому проекті” фірма вказує, що це наступна глава Grand Theft Auto. Заява, яка повинна радувати гравців по всьому світу. Проте ця заява хвилює багатьох гравців. Компанія повідомила, що гра буде “скромною за розміром”, але ось контент буде додаватися на постійній основі, як у GTA V.

Паралельно компанія оголосила, що розробка гри тільки починається. Таким чином, GTA 6 не з'явиться на нових консолях разом з їх виходом. Нагадаємо, що GTA V буде цієї осені святкувати вже 7 років, так що компанії пора б випустити нову гру.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.