Всі приставки Sony PlayStation були хітовими і користувалися величезною популярністю. Такою має стати і нова приставка, яку випускали до того ж спеціально до різдвяних свят. Звичайно ж, мова йде про консолі PlayStation Classic, яка повинна була стати реінкарнацією хітових старих консолей, які ще підключалися до телевізорів. Втім, щось пішло не так, і консоль з тріском провалилася. Користувачі скаржилися на жахливий якість картинки, обмеження в кадрах і кількості ігор, в той час як їх злом збільшував кількість доступних ігор.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Після зниження ціни продажу нової Sony PlayStation різко пішли вгору. Тим не менш, через рік після її виходу ще залишалися нераскупленные екземпляри, тому виробники знизили вартість ще раз. Тепер за консоль в магазинах на території України просять лише 1999 гривень. Правда, варто купувати - вирішувати вам. Огляди в інтернеті на консоль допоможуть зробити правильний вибір.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.