В мережі величезна кількість фото покинутих автомобілів, які догнивають десь на задвірках забутих селищ чи просто в лісі. Однак, знімки, які нещодавно оприлюднили в інтернеті, заставили пильніше придивитися до авто, зображеному на них, та викликали захват у автолюбителів.

У лісах Карелії, що належать Російської Федерації, місцеві виявили покинуту рідкісну модель Range Rover ще на радянських номерах. Відповідні фото з'явилися на автомобільному сайті Carakoom.

Чим же приваблює цей Range Rover? Якщо ви уважніше придивитися до фото, то можна виявити одну важливу деталь - радянський номерний знак, який зберігся на передній частині позашляховика.

Букви КС після цифр говорять про те, що автомобіль був зареєстрований в Карельській АРСР.

тридверний Range Rover, фото: carakoom
тридверний Range Rover, фото: carakoom

Це дійсно дуже дивна і рідкісна знахідка. Судячи зі стану кузова автомобіль стоїть тут дуже давно, не менше кількох десятків років.

Range Rover, сфотографований в карельському лісі, досить непогано зберігся. Навіть колісні диски тут оригінальні, а все скло ціле. Тому теоретично, його можна легко відновити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

тридверний Range Rover, фото: carakoom
тридверний Range Rover, фото: carakoom

Це досить рідкісний тридверний Range Rover - перша модель, що з'явилася під цим брендом ще в 1970 році. П'ятидверну версію стали випускати лише в 1981 році, а наступне покоління позашляховиків показали лише в 1996 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні стару Волгу перетворили в дріфт-кар з потужним двигуном і каркасом

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства

Також Знай.ua писав, компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років.