iPhone 8 поки є найпопулярнішою моделлю смартфонів компанії Apple.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Про це свідчить статистика, зібрана розробником додатків Audiobooks Девідом Смітом з бази користувачів цих програм. Втім, це не дивно, адже на сьогоднішній день він є самим дешевим з актуальних моделей iPhone. Сам по собі девайс володіє непоганим процесором, а також сучасною камерою, так що причин відмовлятися від такого гаджета просто немає.

Серед користувачів Audiobooks 13,6% власників смартфонів використовують iPhone 8, 12,9% - iPhone 7, 11,9% - iPhone 6s, 11,1% - iPhone 8+. У той же час з актуальних моделей смартфонів у першу десятку потрапило лише iPhone 11 (3%). Однак, на це вплинула ціна смартфона, так як він явно дорожче лідерів цього списку.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори
Показати ще

Крім того, iPhone 8 лідирує в загальному рейтингу користувачів гаджетів Apple, до якого також включені планшети iPad.

Правда, автор статистики впевнений, що власники старих моделей теж попали в список, але оцінити їх кількість на сьогоднішній день неможливо із-за застарілої iOS 9.0, яку Apple вже не підтримує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.