14 квітня Microsoft випустила черговий апдейт Windows 10 у рамках щомісячного оновлення Patch Tuesday, традиційно виходить у другий вівторок місяця. Update 10 під номером KB4549951 мало залатати чотири дуже серйозні проломи в системі безпеки операційної системи. Звичайно ж, в стилі Microsoft, щось пішло не так, хоча оновлення настійно рекомендували абсолютно всім користувачам.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Втім, користувачі залишилися незадоволеними від таких нововведень. Серед скарг - “синій екран смерті”, розриви зв'язку Bluetooth і Wi-Fi, проблеми з підключенням, низька продуктивність. Деякі користувачі зіткнулися з глобальною збоєм системи. Втім, це все в дусі компанії, так як випустити оновлення без помилок і помилок вони просто не здатні. Подібні невдалі оновлення відбуваються протягом останніх 2-х років, і компанія щоразу обіцяє більш детально підходити до перевірки ОС на наявність помилок.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Microsoft на даний момент не визнала однією з цих проблем. Фахівці поки рекомендують видалити проблемне оновлення, якщо воно було встановлено. Зробити це можна через налаштування в розділі оновлення.

Популярні новини зараз
Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.