Інцидентів з повітряними суднами, в тому числі і з легкомоторными, відбуваються досить часто, але не всі вони мають щасливий фінал. В цей раз неординарна ситуація сталася в Квебеку (Канада). Втім, на відео вся інформація, але ось уточнити деякі моменти все ж варто.

Невеликий одномоторний приватний літак Piper PA-28 Cherokee здійснив аварійну посадку на одній з жвавих магістралей Квебеку, не долетівши до місцевого аеропорту буквально кілька кілометрів. Судячи з усього, у пілота відмовив двигун, але він вміло приземлився на автомагістраль, і навіть змінила свій апарат на крайню смугу, щоб не заважати потоку авто в очікуванні евакуаторів.

До речі, канадські водії абсолютно спокійно відреагували на цю ситуацію. Кілька автомобілів просто змістилися в іншу смугу, тим самим звільнивши місце для посадки літака, і продовжили рух далі.

Популярні новини зараз
Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.