Як ми вже повідомляли, повноцінний анонс консолі Sony PlayStation 5 може відбутися вже в травні. Однак у продажу, це відношення не має - вони стартують в кінці року. До того ж, далеко не факт що консоль з'явиться на прилавках до кінця цього року, так як пандемія рашит плани не тільки користувачів мережі, але і стратегію багатомільйонних корпорацій, у тому числі і Sony.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Втім, є і хороша новина для українських геймерів. Нині ж джерела говорять, що, незважаючи на все це, Sony хоче запустити свою нову консоль одночасно на всіх ринках, у тому числі в Україні. Це означає, що геймерам не доведеться чекати поставок на територію України, а купити її і випробувати першим можна буде разом з іншим світом.

У разі PS4, нагадаємо, пристрій спочатку вийшов в США, а вже потім з'явилося в інших країнах. А це означає, що ті, хто буде готовий розлучитися з відповідною сумою, зможуть отримати нову консоль незалежно від ринку. Що стосується вартості консолі, за нього попросять близько 500 доларів.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.