Компанія Samsung додала у свої розумні годинники Galaxy додаток для миття рук, яке буде нагадувати мити руки і відраховувати рекомендований час для цього. Досить зручний сервіс, особливо на тлі епідемії, коли миття рук є єдиною зброєю з боротьбою вірусом.

Apple Watch, фото: iphones
Apple Watch, фото: iphones

Додаток було розроблено для того, щоб допомогти людям закріпити звичку мити руки у відповідності з рекомендаціями з боротьбою з поширенням інфекційних захворювань, які були дані Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Що дивно - таймер працює від 25 до 40 секунд, як і рекомендує ВООЗ для миття рук. Втім, далеко не кожного є розумні годинник, так що подібну функцію можна створити в будильнику смартфона.

Додаток можна завантажити на всі годинники з Wear OS на борту.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.