Список SKU для Super Mario 3D World на Nintendo Switch з'явився на веб-сайті американського рітейлера Best Buy, що ще більше підігріває чутки про те, що Nintendo планує перенести платформер Wii U (поряд з кількома іншими іграми Mario) на свій домашній гібрид, щоб відсвяткувати 35-річчя сантехніка цього року.

Як зазначив відомий доповідач Wario64, на сторінці Best Buy «Super Mario 3D World - Nintendo Switch» коштує 60 доларів США з номером SKU 6352130, але в ньому немає зображень або інформації про потенційну дату випуску продукту.

Цілком можливо, що Best Buy, просто випереджає офіційне оголошення від Nintendo після звіту за минулий місяць про плани компанії, але є всі шанси, що ритейлеру були надані докладні дані про назву до публічного розкриття, яке ми можемо сподіватися буде зроблено в найближчі кілька тижнів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Super Mario
Super Mario

Ці ранні витоки говорять про те, що Super Mario 3D World, який спочатку був запущений на Wii U в 2013 році, перевидасть на Nintendo Switch новий контент, а також оновлені візуальні ефекти і, можливо, ще більш несподівані функції.

За чутками, до них приєднаються такі ігри, як Super Mario Galaxy, Super Mario Sunshine, і інші назви з каталогу пригод культового героя. Це поява у списку SKU безумовно передбачає, що звіти не були сенсацією, так що слідкуйте за власними офіційними відомостями Nintendo про портування, коли вони будуть готові зробити оголошення.

Нагадаємо, Знай писав про те, як зброю з PUBG стріляє насправді, вибираємо найбільш зручну для себе.

Також Знай писав, що Resident Evil 3 показав дещо страшніше зомбі