Nintendo показала в загальних рисах те, що гравці можуть очікувати від Animal Crossing: New Horizons протягом наступних двох місяців. Оновлення для популярної гри Nintendo Switch принесуть не тільки нові функції і відвідувачів, але і ряд подій, якими рясніє календар з цього моменту і до кінця червня, включаючи День природи, Травневий тур, Міжнародний музейний тур і Весільний сезон. Ось коли стартує кожна подія і що ми знаємо про це.

День природи

Дата: 23 квітня - 4 травня

Ми вже знали про майбутню подію, завдяки міні-трансляції Nintendo Direct. Це було святкування Дня Землі, яке відбудеться 22 квітня. Конкретні деталі і дати раніше не повідомлялося, за винятком того, що Лейф повернеться в якомусь новому образі. День природи починається 23 квітня і буде присвячений особливим цілям Nook Miles +, які включають посадку дерев, полив квітів і використання нової функції - здатності садити кущі.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Первомайський тур

Дати: 1-7 травня

На цьому тижневому івенті, що починається 1 травня, ви отримаєте одноразовий квиток - травневий квиток - на травневий тур з аеропорту. Nintendo каже, що місце, куди ви попрямуєте, буде відрізнятися від звичайного таємничого туру по островах, і, судячи з відео, вам доведеться орієнтуватися в лабіринті огорожі. Nintendo також дражнить: «Там теж може бути особливий відвідувач, який виглядає знайомим...»

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Міжнародний день музеїв

Дати: 18-31 травня

Музей повинен отримати експансію для мистецтва в рамках оновлення New Horizons, який повертає персонажа Редда. Починаючи з 18 травня, буде організовано захід Stamp Rally, на якому ви отримаєте картку з печаткою, яку ви можете заповнити, переглядаючи зібрані вами риби, комах та скам'янілості. Збір марок призведе до нагороди. Щоправда, поки про неї детальної інформації немає.

Весільний сезон

Дати: 1-30 червня

протягом червня ви можете відвідати острів Харві, щоб зустрітися з Різ і Сайрусом, подружньою парою і іншими персонажами з минулих частин. Враховуючи фотографічну природу острова Харві, ви будете прикрашати студію і робити ювілейні фотографії. Нагороди включають «предмети на весілля».

Нагадаємо, Знай писав про те, що сантехнік Маріо може отримати друге життя на Switch - плани Nintendo злили в мережу.

Також Знай влаштовував детальний розбір польотів - як зброя з PUBG стріляє насправді, вибираємо найбільш зручну для себе.

Ну і обов'язково варто знати, коли Sony PlayStation 5 з'явиться в Україні.