Один з астронавтів, який зараз перебуває на Міжнародній космічній станції, зняв на камеру колони інтернет-супутників Starlink компанії SpaceX, якою володіє винахідник-мільярдер Ілон Маск. Вони були розташовані просто біля МКС.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США (NASA).

Варто уточнити, що сама фотографія була зроблена астронавтом ще 13 квітня о 21:25 за київським часом.

Як зазначає американський телеканал CNBC, йдеться про партію інтернет-супутників Starlink, які компанія Ілона Маска направила на орбіту під час п'ятого запуску з космодрому у Флориді.

супутники Ілона Маска, фото NASA
супутники Ілона Маска, фото NASA

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, більшість членів екіпажу на борту Міжнародної космічної станції страждають від набряку зорового нерву, а також надлишку рідини, яка розширює обсяг їх мозку.

Як повідомляв портал Знай.uа, NASA великими кроками рухається до відродження місячної програми, і вже уклала контракт з "місячним кур'єром".

Також портал Знай.uа писав, що NASA представило гру, яка допоможе навчати суперкомп'ютер.