Магазин додатків Aptoide, активно використовують користувачі Android був зламаний хакерами, а дані 20 мільйонів користувачів були злиті в мережу. Всі ці дані містили в собі електронну пошту, пароль, IP-адресу та інше. Дивно, але деякі з сервісів ніяк не хочуть захищати конфіденційні дані користувачів, або ж просто не вміють цього робити.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Опублікували дані про 20000000 користувачів програми Aptoide на одному з хакерських форумів, розповідає Gizchina. Згідно офіційному сайту Aptoide, аудиторія магазину додатків становить понад 150 000 000 користувачів по всьому світу. Зазначимо, що у головного конкурента Google Play від пошуковика таких проблем не було, хоч і досить часто на теренах магазину виявляються шкідливі віруси під виглядом додатків. Втім, ніхто дані мільйонів користувачів не крав, суд за інформацією.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.