Huawei використовувала знімки з професійної камери в промо-ролику конкурсу, присвяченого фотографій зі смартфонів компанії. Один з блогерів помітив, що деякі знімки в промо-ролику компанії здалися йому знайомим. Після деякого часу пошуків він виявив, що фото було залито набагато раніше, ніж компанія використовувала його для ролика, а значить - фото було зроблено не зі смартфона.

Фото від Huawei, gizchina

Пізніше з'ясувалося, що Чжао був прав: фотографію завантажили на сервіс 500px ще до появи в ролику Huawei. Її автором виявилася Сью Тайі, яка зняла захід сонця на узбережжі на Nikon D850 — камеру вартістю понад трьох тисяч доларів.

Після того, як Чжао звернув увагу на проблему, Huawei принесла вибачення на Weibo.

фото Huawei, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Нагадаємо, що компанія вже не раз траплялася за подібними діяннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.