Павло Дуров назвав ізоляцію шансом для людей попрацювати над собою, а для технологій — довести корисність людству. Глава Telegram розповів про плани команди месенджера по боротьбі з вірусом і прозвітував про результати вже виконаної роботи. Також Дуров зазначив, що Telegram зробив виняток на тлі вірусу, і тісно співпрацює з величезною кількістю держав, щоб інформувати мільйонів користувачів про актуальну і перевіреної інформації.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Як розповів Дуров, за останній місяць Telegram верифицировал і просунув серед користувачів 17 офіційних інформаційних джерел, що представляють Міністерства охорони здоров'я 17 країн, включаючи Україну. Знайти перевірені джерела можна в каналі @corona.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Таким чином месенджер хоче допомогти в боротьбі з вірусом, адже інформація, самоізоляція і гігієна - головна зброя проти коронавіруса на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.