Споживання речовин молоддю залишається серйозною проблемою громадської охорони здоров'я. У той же час, дослідники зробили сенсаційне дослідження, і виявилося, що Twitter далеко не на стороні ЗСЖ.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

В новому дослідженні, проведеному Школою медсестер Університету Пенсільванії, дослідники охарактеризували зміст 23 мільйонів пов'язаних з наркотиками твітів серед молоді, щоб виявити їх переконання, поведінку та потенційні механізми, пов'язані з вживанням наркотиків. На диво, твіти вживання наркотиків мали позитивний характер, так як вживання описували в позитивному ключі. Дуже невеликий відсоток твітів розповідали про негативні наслідки.

Дослідники обмежили вибірку за віком з 13 до 24 років, отримавши близько 23 мільйонів твітів від 20 112 користувачів. А потім розробили список ключових слів і фраз, пов'язаних з наркотиками, і вибрали випадкову вибірку твітів з найбільш часто використовуваними ключовими словами для визначення тим, яких виявилося 249.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Виявилося, що Твіттер став пропагандою вживання наркотиків серед молоді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.