Call of Duty: Mobile швидко перетворився в одну з найбільших ігор в світі, і незабаром у неї буде змагальний турнір.

Сьогодні Activision представили турнір Call of Duty: Mobile World Championship 2020 - тривалий кіберспортивний турнір, в якому призи складають більше 1 мільйона доларів, включаючи як готівку, так і ігрову косметику.

Онлайн-відбіркові турніри розпочнуться 30 квітня і триватимуть до 24 травня, після чого розпочнеться турнір. Деталі - наприклад, структура турніру, як будуть працювати призи і де фанати можуть подивитися - поки невідомі, але ви можете дізнатися, як пройти кваліфікацію тут.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Безкоштовна мобільна гра Call of Duty стало проривом в минулого року, набравши 100 мільйонів завантажень за перший тиждень випуску. І хоча мобільні ігри далекі від основної сили у кіберспорті, інші великі ігри зробили подібні проекти на цьому терені, включаючи такі ігри як PUBG Mobile і Supercell, такі як Clash Royale і Brawl Stars.

Раніше Знай писав, що Call of Duty: Warzone влаштує бійню передбачуваним читерів.

Infinity Ward випускає оновлення для Call of Duty: Warzone і Call of Duty: Modern Warfare, в якому розглядаються проблеми, пов'язані з шахраями.

Крім того, Знай повідомляв, що Врата Балдура розкриються в 2020 році - легендарна baldur's Gate 3 вийде, незважаючи на кризу. Керівник Larian Свен Винке сказав, що розробники працюють на зниженій потужності, але він залишається оптимістом