Виробництво iPhone 12 було відкладено на місяць. Нова модель iPhone SE Plus, згадка про яку знайшли в останньому коді iOS 14 ймовірно, також була відкладена на рік. Схоже, фанати компанії так і не зможуть дочекатися нових смартфонів у вересні. Можливо, покажуть смартфони на початку осені, а ось в доступі вони можуть з'явитися лише до кінця року.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Apple стала однією з найбільших компаній, яка сильно постраждала від пандемії COVID-19.

Крім цього, повідомляється, що крім 4,7-дюймового SE Apple планувала випустити Plus-версії пристроїв. Про це експерти виявили згадка в коді iOS 14.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.