Компанія Epic, видавець Fortnite, нарешті, здався і запропонував свою знамениту гру в магазині Google Play. У 2018 році студія вирішила відмовитися від офіційного магазину Android і залишити 30% комісійних, стягнутих Google з власних покупок у додатку.

Fortnite, gizchina

протягом 18 місяців, щоб встановити Fortnite на Android, гравцям доводилося завантажувати гру поза Play Store. На відміну від iOS, операційна система Google досить гнучка в цьому питанні, що не без проблем з безпекою.

Схоже, що Epics був змушений прийняти рішення запропонувати Fortnite для завантаження в магазині Google. У заяві, переданій TechCrunch, видавець висловлює жаль з приводу технічних і комерційних заходів пошукової системи, таких як повторне розміщення повідомлень безпеки для додатків, що завантажуються і оновлюваних поза Play Store.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.