В мережі виявили виставлений на продаж кабріолет побудований на базі моделі Lada 4×4 1995 року випуску. Продавець пропонує його як ідеальний автомобіль для полювання, риболовлі та екстремального туризму. Звичайно, Ниви у кузові кабріолета ніколи не було, так що за кастом доведеться платити. Правда, про ціну невідомо.

Lada 4×4 1995, autocentre

В процесі перетворення в кабріолет “Ниві” на 50 мм збільшили дорожній просвіт, розширили колісні арки, зрізали дах, встановили нові дверні пороги, силові бампери і колісні диски більшого діаметру. Все це було зроблено для більшої прохідності, і збільшення міцності авто. Від оригінальної Ниви тут мало що залишилося.

У салоні з'явився каркас безпеки, над лобовим склом – ще один блок освітлення. Стандартний 1.7-літровий бензиновий мотор форсували до 100 л. с. Мотор працює в парі з механічною коробкою передач. Так, автомобіль точно не для сімейних поїздок.

до Речі, за заявами другого власника авто, він на ньому встиг проїхати всього лише 9.5 тисяч кілометрів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Lada 4×4 1995, autocentre

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.