Під час карантину багато магазинів не перестають радувати геймерів прекрасними розпродажами. Хоча нових ігор виходить критично мало, але майже щоденні розпродажі відмінний привід згадати старі стратегії, які навіть через роки проходяться на одному диханні.

Тому якщо ви шанувальник стратегій в реальному часі - поспішайте скористатися пропозицією дня в Steam 23 квітня і придбати всю франшизу Company of Heroes за 199 гривень. І тільки 23 квітня стратегія про Другу Світову продається з 80% знижкою. Для порівняння, без знижки гра коштує 799 гривень. Погодьтеся, економія в 600 гривень коштує того.

Company of Heroes \\ розпродаж в Steam
Company of Heroes \\ розпродаж в Steam

В набір, які пропонує Steam 23 квітня входить цілих 12 товарів - CoH 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West, COH 2 - The Western Front Armies: US Forces, Company of Heroes, Company of Heroes - Legacy Edition, Company of Heroes 2, Company of Heroes 2 - Ardennes Assault, Company of Heroes 2 - Case Blue Mission Pack, Company of Heroe.

Таким чином, можна відразу зіграти у всі кращі версії стратегії, адже без багатьох доповнень і патчів гра, звичайно, залишається прекрасною, але з ними набуває більше шарму і захопливості.

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Company of Heroes \\ розпродаж в Steam
Company of Heroes \\ розпродаж в Steam

Company of Heroes \\ розпродаж в Steam
Company of Heroes \\ розпродаж в Steam

У багатьох шанувальників жанру стратегій в колекції є шедевр Company of Heroes, але, можливо, не вистачає пари трійки доповнень. Придбати їх можна і окремо - ціна стартує від 37 гривень.

Тому в сьогоднішніх умовах, краще ще раз насолодитися відмінним сюжетом Company of Heroes або поганяти з друзями в кооперативі, ніж ризикувати собою перебуваючи на вулиці.

Грайте і бережіть себе.