Як і кросовер Mustang Mach-E, нова модель сімейства також буде електромобілем. На заводі Ford склали перший прототип Ford Mustang Cobra Jet 1400, здатний кинути виклик будь-якого автомобіля на трасі. До речі, у електродвигунів є явна перевага над ДВЗ - він може працювати на 100% потужності з перших секунд, в той час як двигун внутрішнього згоряння потрібно розкручувати.

Потужність цього спорткара складе понад 1400 кінських сил. Крутний момент буде досягати 1490 ньютон-метрів. Таким чином новинка вже випереджає по потужності електрифікований Mustang Lithium і концепт Chevrolet eCOPO Camaro.

Mustang Cobra Jet 1400, скріншоти

Прототип Mustang Cobra Jet 1400 буде здатний подолати дистанцію для драга (402 метри) менше ніж за 8 секунд зі швидкістю 274 кілометрів на годину. Втім, Cobra Jet 1400 незабаром може з'явитися на змагання з драг-рейсингу, і у неї є сильні конкуренти.

Популярні новини зараз
Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темній режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.