Коли справа доходить до дизайну, новий iPhone SE другого покоління майже не відрізняється від iPhone 8. Відео з розбиранням продемонструвало, чи є відмінності між смартфонами всередині. Втім, варто відзначити, що у новенького iPhone SE під капотом знаходиться A13 Bionicle, який є передовим на сьогоднішній день. Такий же чіпсет використовується в iPhone 11 і 11 Pro.

Багато компоненти iPhone SE і iPhone 8 взаємозамінні. Наприклад, екран iPhone 8 можна встановити в iPhone SE і він відмінно підійде, що позитивно позначиться на вартості ремонту.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.