Компанія Microsoft запозичила одну з кращих функцій популярного Zoom і додала її в свій фірмовий сервіс Skype. Йдеться про розширене тлі, що дозволяє замаскувати навколишню обстановку під час виклику. Досить зручна функція, якщо врахувати, що більшість з користувачів мережі працюю з дому, а от прибирати не дуже то і хочеться. Існує безліч причин, за якими ця функція ідеально підходить для роботи.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Зробити фоном можна будь-яке зображення або фото, наприклад, телефонувати “з космосу”, “з пляжу” та інші. Багато компаній пропонують спеціальні “підкладки” для відеодзвінків, включаючи знамениту скелю з “Короля лева” Disney і трон з “Ігри престолів” HBO. Кількість фонів обмежується тільки фантазією користувачів.

Функція почала поширюватися в Skype для Windows, macOS, Linux і веб-версії. На щастя, ця функція буде безкоштовною для всіх користувачів.

ноутбук, gettyimages
ноутбук, gettyimages

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.