Без зайвих анонсів і інших попереджень Activision випустила мобільну гру по всесвіту Crash Bandicoot. Нагадаємо, що гра користувалася величезною популярністю ще 20 років тому.

Crash Bandicoot Mobile, скріншоти

Прозвали проект Crash Bandicoot Mobile, а розробку доручили King. Перші новини про гру, а точніше чутки, з'явилися ще в лютому, коли в Мережу потрапили промо-матеріали з геймплейний скріншотами. По суті, гра є грою, за типом Subway Surf, в якій нападники тікали від поліцейського.

Оригінальна гра Crash Bandicoot була створена студією Naughty Dog ексклюзивно для оригінальної ігрової консолі PlayStation і випущена в 1996 році, а тепер вона вийшла на Android в сильно поліпшеному вигляді. Головний герой гри був талісманом Sony Computer Entertainment з моменту його створення до вересня 2000 року. Ігри були популярні як на ПК, так і на консолях, а талісман дуже позитивно вплинув на продажі консолей і інші продукти компанії.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.