Користувачі продовжують скаржитися на недавнє оновлення операційної системи Windows 10, випущене компанією Microsoft 14 квітня. Деякі користувачі відзначають, що ОС починає видаляти файли користувачів, причому особисті.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Варто відзначити, що Microsoft настійно рекомендував встановити це оновлення, так як усувало 4 критичні помилки в системі. Втім, саме оновлення принесло більше шкоди, ніж користі.

Практично відразу після поновлення користувачі почали скаржитися на численні проблеми. Серед скарг - “синій екран смерті”, розриви зв'язку Bluetooth і Wi-Fi, проблеми з підключенням, низька продуктивність. Деякі користувачі зіткнулися з глобальною збоєм системи.

Втім, на цьому проблеми не закінчилися. Деякі користувачі повідомляють, що система почала переміщати і видаляти файли користувачів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.