Компанія Epic, видавець Fortnite, нарешті, здався і запропонував свою знамениту гру в магазині Google Play. У 2018 році студія вирішила відмовитися від офіційного магазину Android і залишити 30% комісійних, стягнутих Google з власних покупок у додатку.

Fortnite, gizchina

протягом 18 місяців, щоб встановити Fortnite на Android, гравцям доводилося завантажувати гру поза Play Store. На відміну від iOS, операційна система Google досить гнучка в цьому питанні, що не без проблем з безпекою.

Схоже, що Epics був змушений прийняти рішення запропонувати Fortnite для завантаження в магазині Google. У заяві, переданій TechCrunch, видавець висловлює жаль з приводу технічних і комерційних заходів пошукової системи, таких як повторне розміщення повідомлень безпеки для додатків, що завантажуються і оновлюваних поза Play Store.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.