Під час пандемії коронавіруса все спілкування перейшло в онлайн. Зараз величезну популярність. користуються відеодзвінки і відеоконференції, якими користуються мільйони користувачів для роботи і спілкування з близькими. У Telegram вирішили не відставали і почали готувати групові відеодзвінки.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Розробники Telegram у своєму блозі розповіли, що робота над цим вже проводиться, але коли саме групові відеодзвінки будуть запущені - поки невідомо. Також Telegram зробить акцент на безпеці. Мабуть, це натяк на Zoom, у якого з цим проблеми, і з-за якого розгорівся скандал.

Що ж, представники месенджера пообіцяли, що ця функція з'явиться в 2020 році, але ніякої конкретики в словах не було. Досі невідомо, скільки людей можуть перебувати у конференції, і коли точно функція стане доступною для користувачів.

ноутбук, gettyimages
ноутбук, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також відзвітували про успіхи: під час пандемії коронавіруса Telegram став самим завантажуваним додатком в категорії соцмереж в більш ніж 20 країнах. За рік аудиторія зросла з 300 млн користувачів на місяць до 400 млн. Щодня в месенджері реєструється як мінімум по 1500000 нових користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.