На сайті компанії Nintendo з'явилася інформація про те, що дані 160000 акаунтів були викрадені хакерами. Як стався злам, не уточнюється, але розробники стверджують, що справа не в сервісах компанії. Втім, користувачі все-одно вдячні за інформування. Приміром, Facebook до останнього мовчить про витоках, особливо, коли мова йде про продажі даних користувачів.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

За словами компанії, зловмисники отримали дані про електронній пошті, країни і регіони проживання, а також ідентифікатори NNID. Власники заявили, що деякі з зламаних записів використовувалися для купівлі внутрішньоігрової валюти в Fortnite (V-Bucks). Втім, скільки клієнтів реально постраждали від витоку інформації - невідомо.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Nintendo скине у всіх порушених атакою записів ідентифікатори NNID і надішле відповідне повідомлення постраждалим користувачам. У компанії не уточнили, чи вдалося їм усунути недолік у захисті системи. Будемо сподіватися, що геймери не постраждають від витоку даних.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.иа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.