відеоролик з процесом створення дерев'яного Ford F-150 Raptor з'явився на YouTube каналі Woodworking Art. У відео відображені всі дії столяра від виготовлення макета і заготовок до складання готової моделі. Дивно, але для створення цієї дерев'яної копії позашляховика потрібно всього лише брусок дерева і набір інструментів, а далі - справа досвіду. Як бачимо, майстер знає свою справу, так що автомобіль виглядає дуже привабливо.

наприкінці столяр доробляє дрібні деталі, шліфує їх і доводить все до ідеалу. У процесі складання дерев'яна модель набуває більш реалістичний вигляд. Все завдяки склу, фарам, малюнку протектора шин і навіть ланцюжку в кузові. До речі, ця “іграшка” інтерактивна - в ній є що працює підвіска, і навіть відкриваються двері багажника, що тільки підтверджує вміння майстра.

Ford F-150 Raptor з дерева, скріншоти

Весь процес створення дерев'яного Ford F-150 Raptor майстер вмістив в десятихвилинну відео, хоча насправді часу потрібно набагато більше. Швидше за все, на весь проект пішло кілька тижнів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.