З'явився знімок Марса, на якому є загадкове отвір. Знімок був зроблений апаратом Mars Reconnaissance Orbiter, який знаходиться в космосі вже 15 років. Що дивно, вчені не можуть визначитися, що ж стало причиною загадкового провалу.

Провал на Марсі, Telegram

Конспірологи і інші любителі всього загадкового швидко почали своє власне розслідування, збільшивши отвір і обробивши в редакторах фото. Було з'ясовано, що розмір провалу становить 300 метрів на 150. Глибина ями дорівнює 100 метрам. Це досить величезний провал. Відомо, що подібне відбувається на нашій планеті.

Також було визначено, що провал скошено і засипаний якимось матеріалом (піском або крихтою з каменю). Аномалію можна порівняти з земними виходами лавових трубок, які є, наприклад, на гавайських вулканах. На жаль, на Червоній планеті немає вулкана поруч з отвором, тому цей варіант пояснення відпадає. Залишається тільки дочекатися пояснення від NASA або астрономів, а ось конспірологи і уфологи можуть з легкістю придумати кілька незвичайних пояснень цьому.

Марс (фото pixabay)
Марс (фото pixabay)

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ні у одного фахівця немає чіткого пояснення, що ж зняв космічний апарат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.