Засновник компанії Xiaomi Лей Цзунь (Leu Jun) сьогодні офіційно представив нову фірмову оболонку MIUI 12 для смартфонів Xiaomi і Redmi, яка відразу ж стала доступна першим бета-тестерам. Щоправда, кількість бета-тестерів просто зашкалює - компанія розповіла, що кілька годин після відкриття реєстрації було вже близько 40 000 заявок, так що компанії доведеться вибирати.

MIUI 12, скріншоти

Однак компанія акцентувала увагу саме на функції Super Wallpaper. Спочатку повідомлялося, що мова йде про анімованих шпалерах, які плавно переходять з екрану блокування на домашній екран.

насправді, у цій функції є три режими. З робочого столу при натисканні на кнопку блокування шпалери плавно переходять в режим завжди включеного екрану Always On Display, при повторному натисканні з'являється екран блокування з новою анімацією шпалер, наступне натискання повертає вас на домашній екран, як показано в наступному відеоролику.

MIUI 12, скріншоти

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Правда, така функція виявиться марною для тих, хто не любить анімовані шпалери, так що деякі вважатимуть цю функцію за зайвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.