Новий проект на Kickstarter хоче допомогти вам контролювати і поліпшувати стан ваших легенів. BULO, як його називають, являє собою пристрій для аналізу дихання, розроблене колишніми інженерами Samsung. Портативний пристрій здатне вимірювати і аналізувати стан ваших легенів, для цього достатньо просто подихати в трубку пристрої.

BULO підключається до вашого телефону через Bluetooth і має додається додаток. Користувач повинен дихати протягом шести секунд девайс. Потім дані відправляються на телефон, і спеціальний алгоритм представляє вам ваш результат. Результат включає в себе об'єм легенів, витривалість легенів і навіть вік легенів.

Крім відображення стану ваших легенів, він також пропонує індивідуальні дихальні вправи для вас (на основі ваших результатів), щоб поліпшити здоров'я ваших легенів і записати ваш щоденний прогрес. Він також буде відображати ваші результати щотижня, щомісяця і щороку.

BULO має знімний, що миється мундштук і світлодіод. Він має акумулятор ємністю 300 маг, який заряджається від USB Type-C і працює до 20 днів, якщо ви використовуєте його протягом 30 хвилин в день. Час зарядки зазначено як 4 години.

Популярні новини зараз
Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Швидше за все, він з'явиться у продажу найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.