У лютому 2020 компанія Samsung представила флагманську лінійку смартфонів, в яку увійшли моделі Galaxy S20 Ultra, S20 Pro і S20. Старша модель за ціною 1400 доларів отримала проблемну камеру, через яку смартфон посів лише 7 місце у рейтингу DxOMark. Втім, у цього смартфона є дуже велика кількість недоліків, з якими важко змиритися, особливо, коли за цей смартфон вимагають близько 1400 доларів.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Samsung випустила кілька оновлень програмного забезпечення, які повинні були поліпшити роботу камери, однак користувачі продовжують повідомляють про те, що знімки часто виходять розмитими. Фокусування у флагмані працює некоректно.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Модератор офіційного форуму Samsung повідав неприємні для власників Samsung Galaxy S20 Ultra новини. Експерти відзначають, що виправити цей недолік простим оновленням не можна - проблема в апаратної складової, так що заміна датчика може виправити ситуацію.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.