Для популярного шутера в жанрі королівської битви Playerunknown's Battlegrounds вийшло нове оновлення, яке розлютило тисячі фанатів гри. Тепер вони ненавидять гру і навіть вважають її мертвою. Втім, у компанії ще є можливість все виправити, так що не варто видаляти гру з телефону раніше часу.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Оновлення з номером 7.1 для PUBG вже вийшло на всіх платформах. Консольна версія при цьому сильно змінилася. Розробники вирішили замінити більшу частину гравців на роботів з штучним інтелектом. Розробники порахували, що таким чином, гра стане більш різноманітною і “живий”. Однак, тисячі геймерів почали скаржитися на те, що в грі з'явилося занадто багато “ботів”, а реальних гравців зустрічаєш дуже рідко.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

В кращому випадку сесію потрапляє 70 суперників з штучним інтелектом. Набагато частіше реальних гравців виявляється близько 10 осіб або навіть менше. Подивимося, як розробники вийдуть із ситуації, адже сама по собі гра користується величезною популярністю по всьому світу.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.